Home // diari // 21 de febrer de 1934

21 de febrer de 1934

Dimecres:

En el Reich:

A Berlín, l’Adolf Hitler volia oferir confidencialment a l’Exèrcit una reducció de les SA, fins a dos terços, i permetre un pla de supervisió que assegurés que la resta no posseiria armes i no rebrien instruccions militars. Aquesta mateixa oferta li va fer a l’Anthony Eden, que estava de visita a la capital alemanya, a canvi de que les potències occidentals li rectifiquessin la seva política d’armament i li fessin certes concessions. Hitler a més acceptaria que la Societat de Nacions inspecciones regularment el terç restant de les SA.


En una reunió dels Ministeris d’Agricultura dels Länders celebrada a Berlín, Werner Willikens, el secretari d’Estat del Ministeri d’Agricultura de Prússia, va dir en el seu discurs que tothom sabia que Hitler li resultava difícil ordenar des de dalt tot el què es proposava dur a terme tard o d’hora, però va confessar que fins llavors tothom havia treballat millor en el seu càrrec des de que hi havia Hitler al poder. El secretari d’Estat demanava treballar sota les ordres i directrius del canceller per un futur millor.

 

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: