Home // diari // 21 de febrer de 1934

21 de febrer de 1934

En el Reich:

A Berlín, l’Adolf Hitler volia volia oferir confidencialment a l’Exèrcit una reducció de les SA, fins a dos terços, i permetre un pla de supervisió que assegurés que la resta no posseiria armes ni rebria instruccions militars.

Mentrestant, en una reunió dels Ministeris d’Agricultura dels Länders celebrada a Berlín, en Werner Willikens, el secretari d’Estat del Ministeri d’Agricultura de Prússia, va dir en el seu discurs que tothom sabia que en Hitler li resultava difícil ordenar des de dalt tot el què es proposava dur a terme tard o d’hora, però que fins llavors tot el món havia treballat millor en el seu càrrec a la nova Alemanya d’en Hitler. El secretari d’Estat demanava treballar sota les ordres i directrius del canceller per un futur millor.

Aquell dia, va visitar la capital Alemanya el polític britànic del Partit Conservador, Anthony Eden.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: