Home // diari // 20 d’octubre de 1933

20 d’octubre de 1933

El nebot d’Adolf Hitler i fill d’Alois Hitler Jr., William Patrick Hitler, es va fer presentar a Berlín i ho va fer saber al seu tiet a través de la seva tieta, Angela Raubal. Hitler li va respondre, a través de la seva germanastre, que no el considerava part de la seva família. Més tard, després de que William demostrés que portava uns documents que podrien comprometre el dictador alemany, Hitler el va rebre a la Cancelleria del Reich i li va assignar un capital inicial de 500 marcs imperials alemanys per cobrir les despeses dels primers moments i un lloc de becari.

Per altra banda, en el Palau d’Esports berlinès, Joseph Goebbels va justificar públicament la sortida d’Alemanya de la Societat de Nacions i de les negociacions pel desarmament. Goebbels va deixar clar que s’hi havien abandonat la Societat i la Conferència no era per preparar la guerra i va afirmar que totes els polítics es dedicaven a convertir a Alemanya en cap de turc.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: