Home // diari // 16 de juliol de 1933

16 de juliol de 1933

Diumenge:

En el Reich:

En un discurs a la ciutat de Leipzig, Adolf Hitler va dir que d’una sola envestida revolucionària havien pogut conquerir el poder del Estat i va afirmar que ara es presentava la següent fase que consistia en educar a milions de ciutadans que els seus cors encara no els pertanyien. El canceller alemany també va assegurar que les revolucions que havien tingut èxit en els seus inicis havien sigut molt més nombroses que les revolucions triomfants que havien sigut contingudes i frenades en el moment oportú. Amb aquelles frases Hitler deixava clar de que no es produiria la segona revolució que volien alguns membres de les SA.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: