Home // diari // 25 d’abril de 1933

25 d’abril de 1933

Dimarts:

En el Reich:

El govern va aprovar un decret que limitava a l’1,5% el número de jueus alemanys que podien treballar o estudiar en els instituts de secundària i a les universitats a partir del curs vinent. A part d’expulsar els jueus, el govern volia evitar la massificació de les escoles i les universitats.


Hermann Göering va prendre possessió del càrrec de governador del Reich a Prússia i va defensar aquell dia la Llei per la Restauració d’un Funcionari Professional del 7 d’abril dient que li havia repugnat veure que hi havia en els ministeris un 60% de seguidors d’en Severing.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: