Home // diari // 10 d’abril de 1933

10 d’abril de 1933

Dilluns:

En el Reich:

Després de cinc dies de treball a Berlín, Adolf Hitler va tornar a Munic per estar-hi uns quants dies.


El delegat de la Federació Alemanya d’Estudiants, que havia sol·licitat els últims dies cremar llibres contraris al règim per principis de maig, va sol·licitar ajuda econòmica al Ministeri de Propaganda. Joseph Goebbels va estudiar el pla, que en general aprovava, tot i que havia estudiat amb professors jueus com Gundolf i Waldberg.


El govern va retirar l’ajuda pels escolars jueus necessitats.

A Itàlia:

A Roma, Hermann Göering, que estava de vacances a Itàlia, va rebre un telegrama d’en Hitler en el que el nombrava Primer Ministre de Prússia i li demanava que assumís el seu càrrec el 20 d’abril de 1933. En el telegrama Hitler li donava les gràcies pels seus serveis i per la seva lleialtat.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: