Home // General // 9 de desembre de 1944

9 de desembre de 1944

Dissabte:

En el Reich:

El projecte final per l’Ofensiva de les Ardenes va ser aprovat finalment per l’Adolf Hitler. Pràcticament no havia canviat de la idea que havia proposat a començaments de la tardor, tot i les crítiques dels seus mariscals de camps els últims dies. Per aquestes crítiques es va enviar una nota al mariscal Gerd von Rundstedt que portava aquesta anotació d’en Hitler: No alterar.

En el front occidental:

No sabent res de l’ofensiva d’en Hitler, l’oficial d’intel·ligència del 3º Exèrcit nord-americà, el general de brigada Oscar W. Koch, va posar èmfasis a la vulnerabilitat del 8º Cos de l’Exèrcit a les Ardenes.

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: