Home // diari // 27 de setembre de 1944

27 de setembre de 1944

En el Reich:

Després de patir els últims dies forts dolors estomacals, a l’Adolf Hitler se li va quedar un pell de color groc i estava bastant malalt. La icterícia, acompanyada d’una febre alta i els recaragolaments aguts, li varen impedir aixecar-se del llit durant els següents dies.

En el front oriental:

Els tres exèrcits del front de Leningrad i els tres del front del Bàltic varen acorralar al Grup d’Exèrcits Nord, que estava sota el comandament d’en Ferdinand Schörner, en el perímetre defensiu de Riga. Tot i estar atrapats, les tropes alemanyes encara van poder mantenir contacte amb Prússia Oriental per un petit passadís.

En el front occidental:

En l’Operació Market Garden, després de que en Bernard Law Montgomery observés el desastre d’Arnhem, va enviar noves instruccions al 1º Exèrcit canadenc perquè comencés a netejar l’Escaut i ajudés al 2º Exèrcit britànic.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: