Home // diari // 25 de febrer de 1944

25 de febrer de 1944

Divendres:

En el Reich:

Els nord-americans, seguint la seva operació per destruir la indústria aeronàutica alemanya, varen tornar a bombardejar la ciutat de Schweinfurt per cinquè cop. Aquesta vegada la 8º Força Aèria va perdre només 17 bombarders dels 820 que va enviar-hi amb 899 caces. A la nit, la RAF va atacar el mateix objectiu amb 700 bombarders.

A Itàlia:

Els bombarders alemanys en aigües del Tirrena varen enfonsar el destructor britànic HMS Inglefield mentre complia una missió d’enllaç entre Nàpols i Anzio. A la nit, les llanxes torpedes italianes Xª MAS va realitzar una incursió contra la flota de suport que rodejava el cap de platja sense èxit.

A l’Atlàntic:

El U-956 va enfonsar el destructor britànic HMS Mahratta, però a l’Atlàntic nord dos submarins alemanys, el U-91 i el U-601, aquest a Narvik, varen ser enfonsats.

En el Pacífic:

Els submarins nord-americans USS Hoe i USS Tang varen enfonsar embarcacions mercantils japoneses.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: