Home // diari // 15 de desembre de 1943

15 de desembre de 1943

Dimecres:

En el Reich:

En Joseph Goebbels va arribar a un acord amb l’Alfred Rosenberg segons el qual els departaments de propaganda dels comissariats del Reich, exceptuant els d’àmbits de la política cultural i de la premsa, quedarien subordinats al Ministeri d’en Goebbels.

 

A Tunísia:

El primer ministre Winston Churchill, que estava patint una forta pneumònia, a la nit va patir un atac de cor.

En el Pacífic:

El general Douglas MacArthur no va poder imposar el seu criteri d’envair Nova Bretanya, sinó que va començar la invasió amb una gran maniobra de distracció a la península d’Arawe. Els reforços japonesos que varen arribar a l’illa es varen concentrar en tornar al mar a les tropes desembarcades a Arawe, però aquest fet no va evitar que el gran desembarcament, en el Cap Gloucester, acabi amb una victòria ràpida i senzilla.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: