Home // diari // 23 de setembre de 1942

23 de setembre de 1942

Dimecres:

En el front oriental:

Les tropes alemanyes varen intentar entrar el centre de la ciutat de Stalingrad. Però els soviètics no paraven de rebre reforços del Volga. A la tarda, un altre contingent de la 24º Divisió va agafar les embarcacions a la riba oriental i varen desembarcar a prop de la fàbrica d’Octubre Roig.

En el Reich:

L’Erwin Rommel va deixar el nord de l’Àfrica i va volar cap a Alemanya, on va estar de baixa durant un temps. Rommel va cedir el comandament a un veterà del front oriental, el mal preparat general Georg Stumme.

A l’Àfrica:

A Madagascar, els britànics varen ocupar Tananarive.

A Japó:

Hiroshi Oshima va suplicar al seu govern perquè llancés un atac contra la Unió Soviètica per, segons va dir literalment, participar en la matança.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: