Home // diari // 23 de gener de 1942

23 de gener de 1942

En el nord de l’Àfrica:

Les tropes de l’Erwin Rommel van atacar a les tropes britàniques obligant-les a retrocedir.

En el Pacífic:

Les tropes japoneses van capturar la base naval de Rabaul a l’arxipèlag Bismarck després de desembarcar a Nova Guinea tot i la resistència australiana. Els japonesos varen ocupar ràpidament el port de la base per poder des d’allí continuar avançant en tot el territori de Nova Guinea.

A les aigües de les Índies Orientals Holandeses, els holandesos varen enfonsar tres embarcacions de transport japoneses, i el vicealmirall holandès Conrad Helfrich creia, erròniament, que podia aturar la invasió nipona.

 

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: