Home // diari // 12 de setembre de 1941

12 de setembre de 1941

Divendres:

En el Reich:

Wilhelm Keitel va proclamar en una ordre dictada que la lluita contra el bolxevisme exigia una actuació rigorosa, impecable i enèrgica contra els jueus, a qui va definir com els principals transmissors del bolxevisme. Precisament, aquell dia el Batalló policial 45 va assassinar a 1.000 jueus a Berdichev.

En el front oriental:

A Ucraïna, els exèrcits soviètics 5º i 38º varen quedar envoltats per les tropes alemanyes a prop de la ciutat de Kiev.


En el sector nord, el comissari polític encarregat del subministrament d’aliments a Leningrad, D.V.Pavlov, va establir la ració pels no treballadors i nens en 135 grams de pa al dia, i més 450 grams de carn, 680 grams de cereals i 340 d’oli de gira-sol al mes.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: