Home // diari // 28 de gener de 1941

28 de gener de 1941

Dimarts:

En el Reich:

Franz Halder i Walther von Brauchitsch es varen reunir a la tarda per parlar de la futura Operació Barba-roja. Els dos pensaven que el final de la guerra no estava clar i que el potencial econòmic no milloraria substancialment i que no es podia subestimar el perill occidental. Halder pensava que Itàlia es podia enfonsar després de perdre les colònies i que tenien un front meridional a Espanya, Itàlia i Grècia que ara si s’afegiria una ofensiva a la Unió Soviètica que empitjorarien la situació que, segons ell, ja era dolenta.

En els Estats Units:

Waldemar Othmer, l’agent A-2018, que treballava per als alemanys, va enviar al SD els detalls d’una venda d’embarcacions nord-americanes a Gran Bretanya

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: