Home // diari // 27 de gener de 1941

27 de gener de 1941

Dilluns:

En el Reich:

El pastor de la comunitat protestant de Rottmann va escriure en el rector de Gallneukirchen per dir-li que uns pares que tenien el seu fill ingressat a Gallneukirschen havien rebut la notícia de que el seu fill havia mort enverinat en el manicomi de Sonnenstein, a Pirna, i que el seu cadàver havia sigut incinerat d’immediat per perill de contagi. El pastor es preguntava en la carta per què no s’havia sol·licitat el consentiment dels pares per treure el seu fill del manicomi i s’hi aquest noi patia realment alguna ferida perquè morís enverinat de sang per erisipela. El pastor també va preguntar per acabar si aquell fet era habitual en el manicomi.

A Eritrea:

La 4º Divisió índia va entrar a la ciutat d’Agordat.

En els Estats Units:

A Washington es va celebrar una reunió secreta d’alt funcionaris nord-americans i britànics, amb l’autorització del primer ministre Winston Churchill i el president Franklin Delano Roosevelt, per decidir els millors mètodes que permetessin a les Forces Armades nord-americanes i de la Comunitat Britànica de Nacions derrotar a Alemanya i a les potències aliades amb ella, en cas de que Estats Units es veiés obligat a entrar en la guerra. Aquestes conversacions varen rebre el nom d’ABC.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: