Home // diari // 25 de gener de 1941

25 de gener de 1941

Dissabte:

En el Reich:

El doctor Felix Kersten va tractar a en Robert Ley, que acabava de dissenyar un programa de salut que havia d’entrar en vigor per després de la guerra. Ley li va explicar en el doctor com posaria en marxa el programa i com es duria a la pràctica. El programa establiria que la població tindria accés lliure a medicines i atencions mèdiques, i es farien gratuïts els parts i, si fos necessari, les mares podrien anar a unes residències per recuperar-se del part. A més, el servei de salut seria el mateix per tots i es complementaria com un dret. Segons la proposta, no només Alemanya hauria de seguir els nous principis de salut gratuïta per tots, sinó tot el món. Quan va acabar el seu discurs, Ley va cridar un Heil Hitler!.

A Etiòpia:

Després de les victòries britàniques a l’Àfrica, el Negus, el rei Selassie Haile, després de cinc anys d’exili, va tornar a entrar al país.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: