Home // diari // 14 de novembre de 1940

14 de novembre de 1940

En una reunió, en Hermann Göering va dir que estava poc disposat a considerar una missió de la Luftwaffe contra les illes de Cap Verd, les Açores i les Canàries però per altra banda volia completar llibertat d’acció a Espanya.

En la Batalla d’Anglaterra, a la nit, 449 bombarders de la Luftwaffe varen bombardejar la ciutat britànica de Coventry matant a 554 persones, deixant ferides a 1.000 i 50.749 cases varen quedar destruïdes o parcialment destruïdes, a més de 21 fàbriques. Els edificis que varen rebre més danys varen ser els del centre de la ciutat, que eren de l’època medieval, com la catedral del segle XIV, com també es varen destruir algunes botigues, però varen causar pocs danys a les fàbriques d’aviació.

Aquell dia, en Viatxelsav Molotov va marxar de Berlín després d’estar-hi des del 12 de novembre de 1940 sense aconseguir el seu objectiu, arribar a un acord amb el govern alemany i saber què feien les tropes alemanyes a Romania.

A Grècia, les tropes gregues, mobilitzades del tot, varen començar un contraatac a gran escala en direcció Albània per expulsar a les tropes invasores italianes.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: