Home // diari // 14 de novembre de 1940

14 de novembre de 1940

Dijous:

En el Reich:

En una reunió, Hermann Göering va dir que estava poc disposat a considerar una missió de la Luftwaffe contra les illes de Cap Verd, les Açores i les Canàries, tal i com havia dit Adolf Hitler en la seva Directriu del dia 12, però, per altra banda, volia donar llibertat d’acció a Espanya.


Viatxeslav Mólotov va marxar de Berlín després d’estar-hi des del 12 de novembre de 1940 sense aconseguir el seu objectiu, arribar a un acord amb el govern alemany i saber què feien les tropes alemanyes a Romania.

En la Batalla d’Anglaterra:_

A la nit, 449 bombarders de la Luftwaffe varen bombardejar la ciutat de Coventry matant a 554 persones (la gran majoria per cremades i molts d’ells varen quedar irreconeixibles i varen tenir que ser enterrats en una fossa comuna), deixant ferides a 1.000 i 50.749 cases varen quedar destruïdes o parcialment destruïdes, a més de 21 fàbriques. Més de dos quilòmetres quadrats varen quedar en ruïnes per les flames de les bombes. Els edificis que varen rebre més danys varen ser els del centre de la ciutat, que eren de l’època medieval, com la catedral del segle XIV, com també es varen destruir algunes botigues, però varen causar pocs danys a les fàbriques d’aviació, tot i que varen interrompre la seva producció durant molts mesos.

A Grècia: 

Les tropes gregues, mobilitzades del tot, varen començar un contraatac a gran escala en direcció Albània per expulsar a les tropes invasores italianes.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: