Home // diari // 28 d’abril de 1940

28 d’abril de 1940

Diumenge:

En el Reich:

El metge personal d’en Heinrich Himmler, Felix Kersten, tenia pensat viatjar amb la seva família a Holanda l‘1 de maig per visitar uns parents. Aquell dia va entregar el seu passaport i els dels membres de la seva família la cancelleria del Reichsführer per sol·licitar un visat per viatjar a Holanda. A continuació va viatjar en cotxe fins a Hartzwalde per preparar el viatge. Però aquella nit va rebre una trucada d’en Himmler que li va comunicar que per raons tècniques i per acumulació de feina en les dependències de la policia no podia fer aquell viatge i li va recomanar que es quedés a on era i que no en sortís fins que  pogués viatjar a Berlín. El doctor, molt alterat, li va dir que com a finlandès no li podien prohibir fer aquell viatge. Himmler es va limitar a contestar-li que en breu entendre el per què de tot plegat. Quan Himmler va penjar el telèfon, el doctor es va quedar sense línia telefònica.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: