Home // diari // 21 d’abril de 1940

21 d’abril de 1940

Diumenge:

En el Reich:

El general Erwin Rommel va escriure en una carta personal referint-se a Adolf Hitler:

Qui sap si existeix un altre alemany tan genial pel lideratge militar, que també tingui un domini similar del lideratge polític.

A Noruega:

Les unitats aliades enviades pel tinent general Adrian Carton de Wiart, el comandant de les tropes de Namsos, varen aconseguir arribar a Verdal, a només uns quilòmetres al nord de Trondheim, on resistia un petit contingent de soldats noruecs.


El comandant militar britànics a Harstad, el general Macksey, va telegrafiar a Londres per informar que cap oficial i cap soldat que estava a les seves ordres deixaria de sentir vergonya de si mateix i del seu país si milers d’homes, dones i nens noruecs eren sotmesos al bombardeig proposat pel Gabinet de Guerra per ocupar Narvik. Els britànics varen renunciar al pla.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: