Home // diari // 29 de novembre de 1939

29 de novembre de 1939

Dimecres:

En el Reich:

Adolf Hitler va firmar la seva Directriu Número 9 on va donar més instruccions per la guerra. El dictador començava dient que la Gran Bretanya era el gran objectiu per obtenir la victòria i demanava paralitzar l’economia britànica en punts decisius. Un cop l’Exèrcit hagués derrotat als exèrcits occidentals i tingués en el seu poder un sector de la costa, Hitler demanava que la Kriegsmarine i la Luftwaffe duguessin la guerra a la indústria britànica a través d’un bloqueig naval, minant els mars i amb el bombardeig aeri dels centres industrials i ports.

A la Unió Soviètica:

El govern soviètic va trencar les relacions diplomàtiques amb Finlàndia amb el propòsit d’atacar-la.

A Dinamarca:

A Copenhaguen va morir l’ex líder del SPD, Philipp Scheidemann.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: