Home // diari // 24 de novembre de 1939

24 de novembre de 1939

Divendres:

En el Reich:

Erwin Rommel va escriure parlant de la reunió del dia anterior, que Adolf Hitler havia parlat sense embuts i que ho trobava molt necessari perquè, segons la seva opinió, els seus companys posaven poc el cor i les conviccions.


Eslovàquia va firmar un tractat amb Alemanya en el què s’annexionava part dels territoris de la derrotada Polònia.

A la Unió Soviètica:

les crítiques a Finlàndia en la premsa soviètica, juntament amb un fals incident a la frontera, varen agreujar encara més les relacions entre els dos països. Iosif Stalin va denunciar el pacte de no agressió amb Finlàndia i va interrompre les relacions diplomàtiques. Finlàndia, sense aliats i amb poc armament, no es va avançar amb un atac preventiu i esperava encara que les conversacions evitessin el conflicte.

A l’Atlàntic:

El creuer de combat alemany Scharnhorst va enfonsar al creuer auxiliar britànic Rawalpindi, després d’un bombardeig de 14 minuts

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: