Home // diari // 21 de novembre de 1939

21 de novembre de 1939

Dimarts:

En el Reich:

El coronel alemany Helmuth Steif va explicar-li en una carta a la seva dona les condicions terribles en què es vivia a la Varsòvia ocupada, i li va comentar que ells s’estaven movent i actuant en nom d’una indignació justificada pels crims polonesos que havien fet contra els polonesos germànics. Pel coronel, s’havia d’acabar amb el poble polonès per castigar-los i perquè algun dia no es volguessin venjar. Tot i això, el coronel va dir que sentia vergonya de ser alemany i que una minoria assassinava, saquejava i provoca incendis en nom d’Alemanya.

A la Gran Bretanya:

El govern britànic va bloquejar els interessos econòmics i militars alemanys.

A la Unió Soviètica:

Iosif Stalin va ser present en una sessió del Gran Consell Militar de l’Exèrcit Roig on es va aprovar dissoldre com més aviat millor tots els cossos soviètics de carros de combat.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: