Home // diari // 26 de juliol de 1939

26 de juliol de 1939

Dimecres:

En el Reich:

A Bayreuth, l’Adolf Hitler i el seu entorn varen anar a veure la representació de Tristan e Isolda però, enmig de la representació, la Magda Goebbels es va posar a plorar perquè el seu marit l’estava amenaçant des de feia dies de treure-li els seus fills si es continuava veient amb l’oficial  Karl Hanke. Hitler no va entendre per què estava plorant.


A Praga, el capità Adolf Eichmann va establir una filial del Centre d’emigració jueva.

A Polònia:

Com el dia anterior, les delegacions britànica i francesa es varen reunir amb els polonesos en un subterrani perquè aquests els volien mostrar el seu descobriment; un rudimentari artefacte de computació dissenyat per resoldre múltiples possibilitats matemàtiques. A continuació, els polonesos els varen entregar unes rèpliques que emulaven l’Enigma fabricades pels seus propis homes.

Els Estats Units: 

El govern nord-americà va denunciar el tractat comercial firmat el 1911 amb el Japó.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: