Home // diari // 30 de juny de 1939

30 de juny de 1939

Divendres:

En el Reich:

La galeria Fischer de Lucerna va posar a la venta 125 obres d’art d’autors considerats degenerats com Ernst Barlach, Marc Chagall, Otto Dix, Paul Gauguin, Vincent van Gogh, George Grosz, Ernst Ludwig Kirchner, Paul Klee, Max Liebermann, Henri Matisse, Amedeo Modigliani, Pablo Picasso, Maurice Vlaminck, entre altres. La transició va ser una de les més sonades que es varen fer durant aquella època, ja que totes les obres, excepte 31, varen trobar comprador. Part dels beneficis varen anar a parar als museus i galeries d’on s’havien confiscat les obres.


En un informe sobre la població rural del districte bavarès d’Ebermannstadt es deia que el desig de pau era més gran que el desig de guerra i que la majoria de la població només es mostrava a favor de la solució de la qüestió de Danzig si aquesta es resolia sense cap basament de sang, com havia succeït en les anteriors annexions.

A la Gran Bretanya:

El primer Defiant f. Mk I de sèrie va realitzar el seu vol inaugural. Les primeres entregues del que serien l’esquadró 264º varen començar el desembre d’aquest any.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: