Home // diari // 23 de juny de 1939

23 de juny de 1939

Divendres:

En el Reich.

En la reunió del Consell de Defensa del Reich, presidida pel ministre Hermann Göering, es va aprovar les principals disposicions amb vista a la imminència de la guerra davant dels caps civils i militars, i Heinrich Himmler. Göering va deixar clar que la guerra era imminent i que el propòsit de la conferència era la mobilització total del país per fer front a l’esforç bèl·lic i va afirmar que durant la guerra desplaçarien des de les fàbriques del Protectorat de Bohèmia i Moràvia no lligades a l’economia de guerra a centenars de milers de persones a Alemanya i les posarien a treballar especialment en l’agricultura. Finalment varen aprovar l’Operació Himmler, que consistia en provocar un incident a Polònia fent veure que els polonesos estaven atacant Alemanya per així tenir un motiu per atacar i conquerir Polònia. L’Operació va ser liderada per en Reinhard Heydrich, que va escollir a un home de confiança, l’Alfred Helmut Naujocks, perquè reunís un grup d’homes i dugués a terme aquella missió.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: