Home // General // 29 d’abril de 1939

29 d’abril de 1939

Berlín, la porta de Brandenburg a l’època nazi

El professor i assessor econòmic d’Albert Speer, Karl Maria Hettlage, estava encontra de les idees d’Adolf Hitler i d’Albert Speer sobre els finançament de les obres que havien de fer. Els va explicar que el municipi de Berlín , els gastos tenien que ajustar-se als ingresos, però  de la manera en que volien dur a terme les obres es gastaven més  diners dels que es recaptaven. Tant Speer com Hitler no opinaven igual que el professor i pensaven negociar amb cada ministeri perquè donessin algú del seu pressupost en la construcció, igual que també volien demanar un  ajut econòmic a les empreses privades.

 

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: