Home // diari // 15 d’abril de 1939

15 d’abril de 1939

Dissabte:

En el Reich:

L’Adolf Hitler va rebutjar la crida feta pel president nord-americà Franklin Delano Roosevelt aquell dia de comprometre a Alemanya i Itàlia de no atacar durant els següents 10 anys a una llista de països europeus. El President li havia demanat aquell dia als dictadors Adolf Hitler i Benito Mussolini que respectessin la independència dels Estats europeus.

A Itàlia:

A RomaHermann Göering es va reunir amb el dictador Benito Mussolini i varen coincidir, entre altres coses, en que arribar acords econòmics amb la Unió Soviètica era important tant per Alemanya com per Itàlia, i que els dos països havien de concentrar-se en el rearmament. Göering creia que la guerra era inevitable, però esperava posposar-la fins al 1942.

En els Estats Units:

Tal i com s’ha dit, Roosevelt va organitzar una conferència de premsa a la Casa Blanca en la que va anunciar que havia demanat a en Hitler que es comprometés amb una resolució pacífica dels problemes i de que no ataqués cap més territori d’una llista formada per més de trenta països en la que hi figuraven de Finlàndia a Iugoslàvia, dels Països Baixos a Portugal i de Suècia a Iran.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: