Home // diari // 30 de març de 1939

30 de març de 1939

Joseph Goebbels va marxar de Berlín per viatjar als Balcans. Mentre Goebbels visitava als Balcans, la seva esposa, Magda Goebbels portava tres setmanes recorrent el sud d’Itàlia i Sicília acompanyada per un grup de jerarques nazis. Segons sembla durant aquell viatge, Magda va tenir una aventura amorosa amb Karl Hanke.

A LondresNeville Chamberlain va abandonar la seva política d’apaivagament per assegurar-li a Josef Beck el suport de la Gran Bretanya i França en cas de qualsevol amenaça a la independència de Polònia.

Aquell dia, Bridget Hitler, l’ex esposa d’Alois Hitler Jr., i el seu fill, William Patrick Hitler, varen arribar als Estats Units amb un visat de turistes després de que William fugís d’Alemanya a la Gran Bretanya, però els britànics els varen convidar a marxar per estar emparentats amb Adolf Hitler.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: