Home // diari // 25 de març de 1939

25 de març de 1939

Dissabte:

En el Reich:

L’Adolf Hitler va notificar a l’Exèrcit que planejava, sota les adequades condicions, solucionar per la via militar el problema de Danzig i de Polònia. Tot i això, el dictador alemany encara sostenia que no volia resoldre la qüestió de Danzig per la força per tal d’evitar que els polonesos demanessin ajudar als britànics.


El govern alemany va aprovar una llei sobre les Joventuts Hitlerianes en què s’introduïa a l’organització una distinció capital entre la Joventut Hitleriana general, de la que formaven part tots els alemanys, i la Joventut Hitleriana selecta, limitada als incorporats abans del 20 d’abril de 1938, i als distingits pels seus comandaments. Només aquests últims podien formar part del NSDAP. A part, l’adhesió a les Joventuts es va fer obligatòria per tots els joves de 10 a 18 anys. Els pares que no apuntaven els seus fills s’esposaven a ser multats, inclús empresonats si intentaven impedir activament que els seus fills s’hi allistessin.


A Munic aquell dia va morir en Gerhard Wagner, el portaveu d’en Hitler sobre els assumptes mèdics.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: