Home // diari // 2 de març de 1939

2 de març de 1939

Dijous:

En el Reich:

El coronell Von Schell, plenipotenciari de la indústria automobilística pel Pla Quadriennal, va promulgar una sèrie d’ordres que restringien el número de models diferents de vehicles que es podien fabricar per tal de racionalitzar i abaratir els vehicles. D’aquesta manera, els vehicles militars es varen poder reparar de forma més ràpida i eficaç.

En el Vaticà:

El cardenal Eugeni Pacelli va ser elegit nou Papa amb el nom de Pius XII.

En la Guerra Civil espanyola:

A Espanya es va pública la renúncia del president de la República Manuel Azaña del dia 27 de febrer de 1939, exiliat des de la caiguda de Catalunya a París. Juan Negrín es va convertir momentàniament en la màxima autoritat dels republicans.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: