Home // diari // 22 de gener de 1939

22 de gener de 1939

A Berlín, Adolf Hitler i Joseph Goebbels varen dinar junts per parlar de la Guerra Civil espanyola i del matrimoni de Goebbels, que no passava per un bon moment i el ministre alemany acabava d’acceptar firmar un contracte matrimonial de bona conducte. Els dos líders nazis estaven convençuts de que la guerra s’estava acabant, ja que les tropes de Francisco Franco avançaven ràpidament i estaven apunt d’arribar a Barcelona. Tant Hitler com Goebbels varen creure que Alemanya  es tenia que conformar amb la neutralitat espanyola després de la guerra. Després de la reunió, Goebbels es va reunir amb Magda per firmar el nou contracte matrimonial. El ministre alemany estava molt desanimat perquè per ell era una humiliació.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: