Home // diari // 21 de gener de 1939

21 de gener de 1939

Dissabte:

En el Reich:

Adolf Hitler es va reunir amb el ministre d’Afers Exterior txecoslovac, Frantisek Chvalkovsky, i, en to d’amenaça, li va dir que els jueus serien destruïts i li va augurar que no provocarien un altre 9 de novembre de 1918 a canvi de res i va acabar la seva frase dient que aquella data seria venjada. Hitler va explicar-li que una possibilitat per resoldre el problema jueu era que els països que estiguessin interessats seleccionessin qualsevol lloc del món per posar-hi allí els jueus. Fent referència als Estats Units i la Gran Bretanya pels seus discursos a favor dels jueus, va dir que quan fessin fora els jueus els podrien dir en aquests països: o els jueus es moren de gana o cuideu d’ells tal com dieu.


Joseph Goebbels, que intentava solucionar els seus problemes matrimonials, va rebre l’esborrany del contracte matrimonial de la Magda, que havia formulat l’advocat berlinès Rudolf Dix. El ministre el va acceptar sense modificacions i es va agafar amb sorpresa i atenció l’apartat que deia una sèrie de bons consells. Inclús l’Adolf Hitler va escriure en el contracte, recomanant-li que només havia que tenir-li afecte. Era un contracte humiliant per al ministre, que va tenir que pagar d’aquesta manera els seus afers extramatrimonials.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: