Home // diari // 3 de desembre de 1938

3 de desembre de 1938

Dissabte:

En el Reich:

El govern va aprovar un segon decret, el Decret sobre l’Utilització del Jueus de la Vida Econòmica Alemanya, que obligava en els jueus a vendre les seves empreses per arianitzar-les, permetent a l’Estat la designació de fiduciaris per completar el treball si era necessari. També es varen aprovar una multitud de petites restriccions per la població jueva com ara se’ls va prohibir utilitzar vagons restaurants, piscines i balnearis públics, i se’ls va allunyar dels apartaments i vivendes àries. A més, aquell dissabte era el dia de la solidaritat alemanya i els jueus varen tenir la prohibició de sortir al carrer entre les dotze del migdia i les vuit del vespre.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: