Home // General // 23 de novembre de 1938

23 de novembre de 1938

El departament de crèdit del Ministeri d’Economia del Reich, va invità el president dels 5 grans bancs alemanys a una reunió que es va celebrà el matí. Hi varen participar:

  1. Deutsche Bank
  2. Dresdner Bank
  3. Commerzbank
  4. Reichskredit-Gesellschaft
  5. Berliner Handels-Gesellschaft

A la reunió varen parlar de les mesures que volia pendre Hermann Göering, de traspassà totes les propietats inmobiliàries i títols dels jueus a l’Estat i potser després al sector privat. Els bancs ja no concedien més crèdit els jueus per la discriminació que patien, i això els preocupava ja que veien perdre uns clients. Però el Reich alemany estava en fallida, i els bancs varen donar diners a l’administració financera del Reich amb unes condicions molt favorables pel govern. Els banquers varen colaborà a facilità que l’expropiació cap els jueus fos més eficaç.  A canvi de l’ajuda que donaven el govern varen rebre intervencions priviligiades.

Banc Alemany

 

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: