Home // diari // 17 de setembre de 1938

17 de setembre de 1938

En el Carinhall, l’ambaixador britànic, Neville Henderson, es va reunir amb Hermann Göering per demanar-li que apartés a Adolf Hitler de les demandes de Joachim von Ribbentrop d’envair Txecoslovàquia. Göering li va parlar de manera general que qualsevol acció seria catastròfica, però estava segur de que Hitler actuaria amb moderació, encara que pensava al mateix sobre Von Ribbentrop. El ministre alemany també va dir que respectava i admirava a Neville Chambelain.

Per altra banda, l’ambaixador Ulrich von Hassell va escriure que els discursos de Hitler eren tots demagògics i estaven assonats amb aspres atacs a tota la classe alta. Von Hassell creia que el creixent odi cap a la classe alta s’havia exacerbat amb les advertències contra la guerra dels generals, amb excepció de Wilhelm Keitel. Al mateix temps, Von Hassell veia que hi havia una creixent aversió cap a tots els individus indepedents.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: