Home // diari // 26 d’agost de 1938

26 d’agost de 1938

En el Reich:

L’Adolf Hitler va fer una visita d’uns dies a l’oest per inspeccionar les fortificacions acompanyat per l’Alfred Jodl, en Fritz Todt, en Heinrich Himmler i diversos jerarques del Partit. L’Alfred Jodl li va explicar que per resoldre el problema amb Txecoslovàquia s’havien de fixar unes condicions favorables per què poguessin utilitzar la seva millor arma, la superioritat aèria. Però per atacar a Txecoslovàquia necessitaven una justificació i en Hitler va demanar-li a en Karl Hermann Frank, un home de confiança d’en Konrad Henlein, que instigués incidents provocadors.

A Viena, es va crear l’Oficina per l’Emigració Jueva amb l’Adolf Eichmann com a director. L’Eichmann va reclutar pel seu personal gent que havia treballat amb ell amb anterioritat com l’Alois Brunner.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: