Home // diari // 20 d’agost de 1938

20 d’agost de 1938

Dissabte:

En el Reich:

Les autoritats alemanyes varen crear a Àustria una Agència Central per l’Emigració Jueva per tal d’accelerar el procés d’emigració dels jueus austríacs, que fugien o intentaven fugir en massa del Tercer Reich.

A Suïssa:

El doctor Kappeler va informar a Berna que el Ministeri d’Afers Exteriors alemanys es mostrava partidari d’arribar a un acord amb Suïssa per tal de no concedir passaports en els jueus per viatjar a l’estranger, excepte que hi hagués constància expressa de que aquests passaports no serien utilitzats per viatjar a Suïssa. Els alemanys inclús prometien que donarien instruccions a les oficines de passaports perquè no es concedissin passaports als jueus que se sospités que volien viatjar a Suïssa, excepte que els sol·licitants jueus poguessin demostrar que tenien dret a entrar allí.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: