Home // diari // 28 de juny de 1938

28 de juny de 1938

Dimarts:

En el Reich:

Adolf Hitler va assistir a maniobres militars a prop de la frontera txeca.


Herbert Hagen va escriure en el seu cap Adolf Eichmann per comentar-li que el redactor del Der Stürmer, Hiemer, li havia dit després d’explicar-li amb rancor el retorn de molts jueus vienesos al seu judaisme, que una religió que acatés els preceptes del Talmud toleraria tots els crims imaginables contra les persones no jueves. Hagen li va explicar que quan sentia tals barbaritats es posava les mans al cap i li va dir, amb un to irònic, que potser el Der Stürmer encara posaria una solució més radical amb el tema jueu com decapitar-los per tal de que no poguessin reafirmar la seva vocació judaica.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: