Home // diari // 21 de juny de 1938

21 de juny de 1938

Dimarts:

En el Reich:

En la festa del solstici de Berlín a l’estadi olímpic, Joseph Goebbels va pronunciar un discurs antisemita, dient que trobava vergonyós que en els últims tres mesos haguessin immigrat a Berlín 3.000 jueus, i els va aconsellar de que abandonessin la capital alemanya. Goebbels va demanar al públic que protestés davant d’aquella actitud jueva a Berlín. Tot i les proclames antisemites del ministre, aquell mateix dia en una reunió a la que hi varen assistir representants tant de la policia com del NSDAP, es va decidir posposar les propostes restrictives del ministre Goebbels que havia elaborat amb el comte Wolf Heinrich Graf Helldorf sobre els jueus de la capital.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: