Home // diari // 26 de maig de 1938

26 de maig de 1938

En el Reich:

En el nord d‘Alemanya, l’Adolf Hitler va posar la primera pedra d’un enorme complexa industrial a Wolfsburg, on el moviment Força a Través de l’Alegria havia de construir el Cotxe Popular, el Volkswagen, dissenyat per en Ferdinand Porsche. Per aquell projecte es va fundar la ciutat Stadt des KdF-Wagens bei Fallersleben, on hi haurien de viure els treballadors i els seus familiars. Més de 70.000 persones arribades de tots els racons d’Alemanya varen ser presents a la cerimònia. Lògicament, en Ferdinand Porsche, l’Adolf Hitler i els jerarques nazis varen ser presents a l’acte, on el dictador alemany va pujar a bord d’un Kdf-Wagen descapotable conduït per en Porsche.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: