Home // diari // 27 de novembre de 1937

27 de novembre de 1937

Dissabte,

En el Reich:

Veient que havia perdut tota la influència, Hjalmar Schacht va abandonar oficialment el Ministeri d’Economia després de presentar el dia anterior la seva dimissió. La seva renúncia va facilitar l’arianització, concepte que Schacht rebutjava perquè creia que era perjudicial per l’economia. La seva dimissió es va intentar amagar a la premsa, que aquell dia va sortir amb un enorme titular: Comença la nova configuració de Berlín. El titular parlava de la primera pedra de la Facultat de Tècnica Miliar a la Universitat de Charlottenburg. A sota i en lletra petita i, després, amagat en les pàgines interiors, posava que Schacht havia deixat el Ministeri.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: