Home // General // 23 de novembre de 1937

23 de novembre de 1937

Dimarts:

En el Reich:

En la inauguració de l‘Escola de Comandaments de Sonthofen, Adolf Hitler va pronunciar un discurs davant els caps comarcals del NSDAP. El discurs era calmat, però de cop Hitler es va posar a cridar que Gran Bretanya era el seu primer enemic. Molts dels presents varen quedar amb una sensació estranya al cos, ja que no varen entendre el gir inesperat de Hitler davant els britànics, per molts creien que aquella nació tenia un paper privilegiat en el seu món ideal. 

Des de l’octubre d’aquell any 500 alumnes ja havien començat el curs en aquell Ordensburgen. 

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: