Home // diari // 21 de novembre de 1937

21 de novembre de 1937

A Augsburg, Adolf Hitler va dir, davant de la vella guàrdia nazi, que estava convençut de que la part més difícil del treball preparatori ja estava fet i que ara s’enfrontaven a nous reptes, ja que el Lebensraum del poble alemany havia quedat estret. Seguidament, va dir que el cap d’un any, el món no podria ignorar el que ara no volien sentir, que d’aquí tres anys tindrien que pensar del que ara no volien parlar i en el plaç de cinc o sis anys tindrien que considerar-ho com una realitat. Hitler va explicar que demanarien els espais vitals en les colònies i que ho reclamaria fins que el món no tingués cap més remei que acceptar-ho. 

Aquell dia, el britànic Edward Wood, conegut com lord Halifax, va visitar Berlín per parlar amb el govern alemany sobre la Guerra Civil espanyola. Els britànics es volien posar en contacte amb el colpista Francisco Franco i amb al seu govern.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: