Home // diari // 4 de novembre de 1937

4 de novembre de 1937

Dijous:

En el Reich:

A Berlín, Hermann Göering es va reunir amb el sotssecretari polonès d’Afers Exteriors, el comte Szembeck. El ministre de l’Aire li va explicar que el govern alemany no tenia intencions agressives cap a Polònia i considerava la seva integritat territorial com inviolable. Segons Göering, els incidents a Danzig entre grups alemanys i polonesos no tenien cap tipus d’importància.


El ministre d’Educació regional de la zona dels sud d’Oldenburg, una zona rural profundament catòlica, va prohibir la consagració religiosa dels nous edificis escolars i va ordenar la retirada de tots els símbols religiosos com crucifixos o retrats de Luter de tots els edificis estatals, municipals o parroquials, incloses les escoles. El clergat catòlic va protestar aviat des del púlpit.

A Japó:

Els japonesos varen començar a construir un enorme cuirassat, que el batejarien amb el nom de Yamato, en els tallers navals de Kure.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: