Home // diari // 26 de setembre de 1937

26 de setembre de 1937

Diumenge:

En el Reich:

Adolf Hitler i Benito Mussolini varen assistir a l’últim dia en que la Wehrmacht va dur a terme unes maniobres per provar la utilització de tancs i avions en una força d’atac mòbil.


A les 8:50 del matí, Adolf Eichmann i Herbert Hagen varen agafar un tren a Berlín per agafar un embarcació que els dugués a Haifa per reunir-se a Palestina en secret amb els emissaris jueus palestins de la Hagana per arribar a un acord. Reinhard Heydrich els havia permès acceptar l’oferta de l’interventor Feivel Polkes per visitar Palestina. Tot i això, els dos membres del SD varen viatjar sota noms falsos. Eichmann viatjava com a redactor del Berliner Tageblattes i Hagen com estudiant.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: