Home // diari // 16 de setembre de 1937

16 de setembre de 1937

La columnista berlinesa de societat, Bella Fromm, va mencionar en el seu diari Blood and Banquets, publicat el 1943 a Londres, que una antiga treballadora del fotògraf Heinrich Hoffmann anomenada Eva Helene Braun havia conquerit el cor d’Adolf Hitler.

Per altra banda, la revista alemanya Durchbruch, Kampfblatt für Deutschen Glauben, Rasse und Volkstum va explicar que en els judicis a les bruixes, els lluitadors de la nova Alemanya hi veien l’expressió d’una voluntat d’aniquilació contra l’important patrimoni racial i, especialment, contra les esposes i les mares alemanyes. El tema de les bruixes li encantava a Heinrich Himmler que el va portar a més d’un enfrontament amb l’Església i queixes per part de Hitler.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: