Home // diari // 27 de juny de 1937

27 de juny de 1937

Diumenge:

En el Reich:

En un auditori a Würzburg, Adolf Hitler va dir que per dèbil que sigués un individu, quan se’l compara amb l’omnipotència i amb la voluntat de la Providència, en el moment que actua, quan la Providència el feia actuar, adquiria una força immesurable. Llavors, va explicar que quan mirava al passat, només cinc anys enrere, creia que tot el què s’havia fet no era solament l’obra d’un home. En un discurs clarament religiós, Hitler va dir que treballaven amb la voluntat del Totpoderós i va afegir que ningú podia fer història dels pobles, història universal, si no havia rebut la benedicció d’aquesta Providència.


Martin Niemöller va pronunciar un altre atrevit sermó a Berlín atacant al règim nazi.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: