Home // diari // 21 de juny de 1937

21 de juny de 1937

A Berlín, Hermann Göering va pronunciar un discurs davant dels delegats de la Cambra de Comerç Internacional, i va intentar demostrar que els intents alemanys per fer la seva economia autosuficient no espatllaria l’economia mundial, ja que l’economia mundial depenia de les economies nacionals individuals. Göering els va dir que l’exemple alemany seria beneficiós per tothom perquè estaria donant exemple els demés països, però va exclamar que no permetria que altres nacions li dictessin que havia d’importar o exportar. Alemanya, va cridar Göering, estava decidida a mantenir la igualtat de drets a l’economia mundial. El seu discurs va ser rebut amb certa ironia pels economistes mundials.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: