Home // diari // 1 de maig de 1937

1 de maig de 1937

Dissabte:

En el Reich:

En les celebracions del Primer de Maig, els nazis varen fer un acte en el Lustgarten de Berlín davant d’una audiència de més d’un milió de persones. En l’acte, Adolf Hitler va recordar en el públic que ell no sortia de cap palau, i  va afirmar que provenia del treball. També va dir que no era un general, ja que es considerava un soldat com altres tants milions. El dictador va explicar que era un miracle que un home desconegut hagués pogut sortir d’un Exèrcit de milions d’alemanys, treballadors i soldats alemanys per posar-se al capdavant del Reich i de la nació, i va dir que tenia al seu costat a alemanys de totes les classes per dirigir el país. Hitler va exclamar que els burgesos i l’aristocràcia tenien un lloc en el moviment nacionalsocialista i que no importava la procedència, sinó el treball en benefici del poble.


Després d’eliminar el 20 d’abril de 1937 les restriccions perquè els professors ingressessin al partit nazi, els nazis varen acceptar-los a partir d’aquell dia com a nous membres. Friedrich Braun, el pare de l’Eva Braun, va ser un dels professors que es va afiliar al NSDAP.

En els Estats Units:

El Congrés va aprovar una versió més forta de la Neutraly Act, que prohibia al President vendre armes inclús als països víctimes d’una agressió.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: