Home // diari // 22 de febrer de 1937

22 de febrer de 1937

El ministre de Guerra, Werner von Blomberg, va enviar a Adolf Hitler un segon informe on va insistir de nou en que només l’exèrcit assumís els preparatius bèl·lics, i que el paper de Hermann Göering es limités a l’increment de la producció de carbó i de mineral de ferro sota la supervisió del seu Ministeri de Guerra. Hitler no va fer cas a la comunicació, però per Göering va ser una senyal de que Von Blomberg podria ser-li un rival polític.

Mentrestant, en una conferència sobre qüestions eclesiàstiques, Joseph Goebbels va dir en un discurs que Crist també hagués volgut atacar al judaisme i que el judaisme va ser el qui el va crucificar.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: