Home // diari // 18 de febrer de 1937

18 de febrer de 1937


Dijous:

En el Reich:

En un discurs, Heinrich Himmler va admetre que a Alemanya hi havia d’un a dos milions d‘homosexuals, un 7 o un 8% dels homes, i considerava que si les coses no canviaven el poble alemany seria infectat pel que creia que era una malaltia contagiosa. Himmler va explicar que un poble de raça noble que tenia pocs nens posseïa un bitllet per al més enllà i afirmava que l’homosexualitat feia encallar tot el rendiment. Va descriure els homosexuals com homes radicalment malalts en l’aspecte psíquic, febles i tous, i va acabar el seu discurs dient que havien de comprendre que si l’homosexualitat, que la considerava un vici, continuava expandir-se a Alemanya sense combatre-la seria el final d’Alemanya i del món germànic.


El redactor en cap del Das Schwarze Korps, Günther d’Alquen va escriure un article en el seu setmanari, que cada cop era més popular, en que afirmava que el lector havia pogut veure des del principi la seguretat en que ells no només havien volgut ser llegits sinó també que havien volgut escoltar al poble en les seves opinions i experiències. 

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: